Наполеонка


продукти:
бутер тесто,
пудра захар,
за крема:
приготвяне:
Реже се бутер тестото на правоъгълници.
Пекат се до порозовяване.
След като изтинат се разрязват през средата на две.
Пълнят се с крема и се слепват.
Поръсват се с пудра захар.
Оставят се да престоят няколко часа.
 



Коментари

  1. Охаааааааа, прекрасна вкусотия:) Аз млечен крем не ям, но у дома ще се хареса веднага:)

    ОтговорИзтриване
  2. МОже с какъвто крем искаш да го направиш, че не е за изпускане :)

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей Нас! Веднага си копирах рецептата, че синът ми обожава "Наполеон" и все иска да си купува. Обаче нещо не ми става ясно- как точно се пълнят с крема и се слепват? Може ли малко повече информация? Пълнят се с крема след като се изпекат и разрежат по дължина нали така?

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей! Изпича се тестото, след като изстине се разрязва по дължина. И двете половинки се намазват с крем и се слепват :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации