Пресни мини картофки



продукти:
картофки, 
масло, 
зехтин,
копър, 
чесън на прах, 
черен пипер, 
сол
приготвяне:
Картофките се измиват хубаво.
Не се белят.
Слагат се в йенски  съд с капак. Ако нямате в обикновенна тавичка, която после ще покриете с фолио.
Подправят се със зехтина и другите подправки.
Разбъркват се хубаво, долива се 1 к. ч. вода, маслото и се похлупват с капака. 

Пекат се на 200'С за около 30-40 мин. Като от време на време само се раздрусва, понеже не трябва да се отваря капака.След като мине времето за готвене се маха капака и се запичат.




Коментари

  1. Чудесни картофки, Насе! Много ги обичаме и ние!

    Поздрави и весела неделя!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни са! И аз ги правя , но в тенджерка:)

    ОтговорИзтриване
  3. Е, чудни са! С удоволствие бих вечеряла с тях, толкова апетитно изглеждат! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Толкова апетитно изглеждат! Направо ми идва да се пресегна през монитора. Много ги обичам тия картофки. Хубава неделя!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации