Ябълков сладкиш
продукти:
4 яйца,
300 гр захар,
250 гр брашно,
1 бакпулвер,
1 ч.л канела,
4-5 ябълки,
200 гр масло,
2 ванилии
приготвяне:
Ябълките се режат на едри кубчета.
Яйцата и захарта се разбиват на пяна.
На няколко пъти се добавя брашното с бакпулвера.
Добавят се ябълките и канелата и се разбърква хубаво с лъжица.
Маслото се реже на филиики и се реди по дъното на тавата в която ще печем.
Ръси се с ванилията и се изсипва сместта.
Пече се около 30 мин на 180 С
След като изстине се реже и се поръсва с пудра захар.
И ако успеете да го опазите до следващия ден става още по- вкусен :)
Коментари
Публикуване на коментар