Ябълков сладкиш



продукти:
4 яйца, 
300 гр захар, 
250 гр брашно, 
1 бакпулвер, 
1 ч.л канела, 
4-5 ябълки, 
200 гр масло, 
2 ванилии



приготвяне:
Ябълките се режат на едри кубчета.
Яйцата и захарта се разбиват на пяна.
На няколко пъти се добавя брашното с бакпулвера.
Добавят се ябълките и канелата и се разбърква хубаво с лъжица.
Маслото се реже на филиики и се реди по дъното на тавата в която ще печем.
Ръси се с ванилията и се изсипва сместта.
Пече се около 30 мин на 180 С
След като изстине се реже и се поръсва с пудра захар.



И ако успеете да го опазите до следващия ден става още по- вкусен :)

Коментари

Популярни публикации