Панакота Праскови
продукти:
2 средно големи праскови,
200 гр кисело мляко,
250 мл прясно мляко,
100 гр пудра захар,
1/2 пакетче желатин,
50 мл вода
Желатина се смесва с водата и се оставя настрана да набъбне.
Прясното мляко и захарта се затоплят леко до разтварянето й.
Прасковите се обелват и пасират.
Смесват се с киселото мляко.
Бъркайки с миксер на тънка струя се налива прясното мляко.
Желатина се загрява леко в микровълновата докато се разтвори и се добавя към останалите продукти.
Готовата смес се ралива в чашки и се оставя за няколко часа в хладилника.
Насе,побъркваш ме с тези прекрасни кремчета!И така красиво поднесени,браво,чудни са!
ОтговорИзтриванеРоси, няма само ти да дразниш с разни вкусотии :P
ИзтриванеМного вкусни изглеждат! И наистина са много красиво поднесени!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти, Лучи :)
ИзтриванеОпределено са страхотни, Насе. Да ти е сладко (ама няма как да не е с такива вкусотии).
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Благодаря ти, Гери :)
ИзтриванеПлодовите десерти винаги ме привличат!
ОтговорИзтриванеНас, чудесни са и апетитно поднесени!
Поздрави!
Благодаря, Тили :)
Изтриване