Раковини с бекон и зеленчуци


продукти:
100 гр бекон на кубчета,
100 гр гъби,            
1 зелена чушка,
1 домат,
1 люта чушка,
зелен лук,
сол,
черен пипер,
босилек
моцарела,
50 гр масло
250 гр паста раковини
600 мл доматен сос ( както вие си го приготвяне)

Приготвяне:
Сваряваме пастата .
Гъбите се задушават в маслото смесено с малко олио.
Когато са  полуготови се добавя бекона.
Когато и той се запържи се прибавят чушките и домата почистен от сърцевината си и нарязан на дребно и подправките.
Оставя се за няколко минути и се сваля от котлона.
В тавичка се разлива доматения сос. Пълнят се раковините със сместа и се нареждат  върху соса.
Накрая се поръсва с моцарела всичко и се запича за няколко минути във фурната.



Коментари

Популярни публикации