Раковини с бекон и зеленчуци
продукти:
100 гр бекон на кубчета, 
100 гр гъби,             
1 зелена чушка, 
1 домат, 
1 люта чушка,
зелен лук,
сол,
черен пипер, 
босилек
моцарела,
50 гр масло
250 гр паста раковини
600 мл доматен сос ( както вие си го приготвяне)
Приготвяне:
Сваряваме пастата .
Гъбите се задушават в маслото смесено с малко олио.
Когато са  полуготови
се добавя бекона.
Когато и той се запържи се прибавят чушките и домата
почистен от сърцевината си и нарязан на дребно и подправките.
Оставя се за няколко минути и се сваля от котлона.
В тавичка се разлива доматения сос. Пълнят се раковините със
сместа и се нареждат  върху соса.
Накрая се поръсва с моцарела всичко и се запича за няколко
минути във фурната.





Коментари
Публикуване на коментар