Домашни кроасани с черно брашно




 Поизгубих се малко, но  нямах никакво време напоследък.
Честно казано и в момента нямам време да пиша рецепта.
Добре, че съм спазила дословно всичко от Иринка, че да ви препратя към нейния блог с пълно обяснение как се правят кроасани :) По- добре и по- точно от нея не бих могла да обясня.
Единствената разлика е, че използвах черно брашно и ми пое малко по- малко от посоченото от нея количество.

Ето сега рецептата, а от мен малко снимки :)

Получиха се много мекички и доста наподобяваха кроасаните от магазина ;) 






Коментари

  1. Леле, изглеждат фантастично. Чудно, чудно... Голямо майсторство си е да се направи толкова хубаво домашно многолистно тесто.
    Поздрави, Насе, много апетитно предложение!

    ОтговорИзтриване
  2. Насе страхотни са кроасанчетата,много апетитни.Обожавам такива печива,ще ги опитам и в твоя вариант с черно брашно.Хубав ден ти желая!

    ОтговорИзтриване
  3. Разкошни са,Насе,очите ми останаха в тях!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни снимки! Наистина изглеждат много пухкави и не бих отказала кроасанче :) Поздрави и хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  5. Много красиво поднесени кроасанчета!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации