Пикантни картофки
картофи,
галета,
подправки по желания:
червен пипер,
мексиканска подправка(люта),
копър,
пикантина,
приготвяне:
Картофите се обелват и сваряват.
След като изстинат се режат на кръгчета или по дължина (по ваше желание)
Всички поправки се смесват.
Овалват се картофите и се подреждат в тавичка постлана с пергаментова хартия.
Слагат се в средно силна фурна и се запичат.
На мен ми отне около 30 мин.
Поднасят се с млечно-чеснов сос и многооооо студена бира
Чудесни картофки, много добро приятелство завързват със студената биричка! Прохладна вечер! :)
ОтговорИзтриванеПриличат ми на Уедшис, но това с печенето много ми допадна и ще взема да ги направя и по твоя начин! Чудничко сервиране!
ОтговорИзтриванеИсках да кажа Уеджис, че нещо ми се скри коментара:):):)
ОтговорИзтриване